Klinikken

 

Fysioterapien Færch Huset er et resultat af et ønske om, at skabe en dynamisk klinik med højt specialiserede faglige kompetencer. Vi er i stand til at levere både den individuelle behandling, individuel træning og genoptræning samt holdtræning.

Vi ønsker, at klinikken skal afspejle vores ambitioner om, at vores kunder skal føle sig velkomne og opleve nærvær, engagement og medansvar.

Uanset om du henvender dig med eller uden henvisning er prisen den samme. Selvom vi ikke har overenskomst med den offentlige sygesikring, har vi valgt, at det ikke skal være væsentligt dyrere for dig at få hjælp. Se vores priser her

Klinikken Fysioterapien Færch Huset- Tilskud sygesikring Danmark

Er du medlem af Sygeforsikringen ”danmark”, kan du få tilskud til behandling og træning. Det er modsat tidligere IKKE længere nødvendigt at have en henvisning fra lægen, for at opnå tilskud fra ”danmark”.

 

 

Med en sundhedsforsikring eller ulykkesforsikring skal du selv betale for behandlingen i første omgang. Du skal derefter søge refusion ved dit forsikringsselskab. Vi har dog en aftale med Nordic Netcare og Falck Healthcare ift. direkte afregning. En henvisning fra lægen er nødvendig ved skadeserstatning fra en lang række forsikringsselskaber og sundhedsforsikringer.

 

Klinikken Fysioterapien Færch Huset- god adgang til klinikkenKlinikken er godkendt af Foreningen Tilgængelighed for Alle, med tilhørende hjemmside www.godadgang.dk. Her kan man bl.a. se mere om handicap parkeringspladserne lige ved Fysioterapien Færch Huset.
For mere information tryk på logo’et “God Adgang”.

 

Klinikken holder til i lyse lokaler i byens centrum og har det sidste nye indenfor moderne behandlingsudstyr. Vi tilstræber en ligeværdig og uformel stemning præget af godt humør og høj faglighed. Vores faciliteter udemærker sig foruden at være lyse og venlige bl.a. ved:

  • Lukkede behandlingsrum, der sikrer fortrolig samtale og behandling.
  • Velindrettet og træningslokale med alsidigt udstyr.
  • Holdtrænings-lokale med bl.a. mange STOTT Pilates-redskaber.
  • Omklædnings- og badefaciliteter.
  • Handicapvenligt toilet med pusleplads og god plads til kørestol.
  • Barnevogns-parkering ved holdtræningslokalet.
  • Venteområde med gode stole og frisk vand og varme drikke.