Mette Green Jørgensen

METTE GREEN JØRGENSEN

Fysioterapeut hos Fysioterapien Færch Huset

 

Personlig information:
Født: 1991

Uddannelse:
Uddannet Fysioterapeut ved Fysioterapeut uddannelsen i Holstebro 2016.

Jeg har efteruddannelse indenfor:
Mulligan A+B
Fysio-pilates

Jeg arbejder med:
Jeg i gang med uddannelsen som CMP (Certified Mulligan Practitioner). En metode indenfor manuel terapiens tilgang til undersøgelse og behandling af gener i bevægeapparatet dvs. kropsregioner som ryg, nakke, skulder, fod mv., som relatere sig primært til muskuloskeletal og idrætsfysioterapi specialer.
Herudover anvender jeg pilates som træning og behandlingsform for at forebygge, mindske eller eliminere smerter og funktionsforstyrrelser samt mindske unødig spænding og fysisk og psykisk stress. Her er mit fokus muskelkontrol og bevægekvalitet gennem kropsbevidsthed så man i hverdagen bevæger sig mere hensigtsmæssigt og mindsker belastning på af kroppens led, muskler, knogler mm.

Mine erhverserfaringer:
2013-2014: massør Beauty-Maker Holstebro
2014-2015: Ridelærer Holstebro Sportsrideklub
2015-nu: Kursusleder Søndertoft Rideklub
2016-nu: Fysioterapeut BeneFit Karup
2017-nu. Fysioterapien Færch Huset

Mine private interesser:
Jeg bruger fritiden i stalden og på hesteryg, hvor jeg primært har fokus på ridebanespringning.

Kontakt Hamed her: mette@fysiofh.dk