Susanne Fabricius Berthelsen

SUSANNE FABRICIUS BERTHELSEN

Sekretær hos Fysioterapien Færch Huset

 

Personlig information:
Født: 1971

Uddannelse:
Uddannet Materialist.

Jeg har efteruddannelse indenfor:
Lederuddannelse 93-95.

Løbende efteruddannelse i Matas regi.

Jeg arbejder med:
Jeg er klinikken sekretær og blæksprutte. Jeg sørger for at dagen kan forløbe så godt som muligt for Fysioterapeuterne. Det er mig I ofte kommer til at tale med når I ringer og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at hjælpe jer. Det er også mig I skal kontakte hvis I har spørgsmål vedr. regninger eller sundheds-forsikring.

Mine erhverserfaringer:
Siden 2012 har jeg været Supervisor i The Body Shop.
Jeg har i mange år været selvstændig erhvervsdrivende sammen med min mand. Vi har bla. i 10 år drevet 3 Matas butikker og efter vi solgte dem, arbejder vi med lidt ejendomme.

Mine private interesser:
Min fritid bruger jeg på at løbe og dyrke yoga. Derudover holder jeg meget at, at lave ting med familien.

Kontakt Susanne her: mail@fysiofh.dk