TRÆNING UNDER OG EFTER KRÆFTSYGSOM

Mange kræftramte plages af fatique, som er fysisk og psykisk udmattelse. Nyere forskning viser, at en kombination af styrketræning og konditionstræning kan afhjælpe dette. Vores kondition er ligeledes vigtig i forhold til at blive ved med at være raske.

Har du som kvinde overlevet din brystkræft, viser forskning, at risikoen for at få en hjerterkarsygdom stiger, eftersom mange kvinder aldrig rigtig kommer i gang med at træne igen. Har du lungekræft har din gangdistance = kondi stor betydning for din overlevelse, eller hvor længe du kan leve med sygdommen.

Du kan få dit eget program, du kan lave derhjemme, eller du kan komme og træne på klinikken efter et program, som er lavet specielt til dig.
Efter en kræftsygdom kan det være uoverskueligt at finde energi og plads i hverdagen til at træne. Men du vil opleve, at træning giver dig øget velvære, bedre søvn og du kan bedre slappe af. Vores kondition er ganske enkelt evnen til at pumpe ilt rundt i kroppen og lig med øget fysisk såvel som fysisk overskud.

Vi hjælper dig i gang med at træne, på det niveau du er på! Du kan i de fleste tilfælde træne under kemo-behandling.

For yderligere information eller behandling, kontakt Pia Bøgsted