Kenneth Juul Laugesen

Fysioterapeut
Født 1984

Aut. Fysioterapeut og medejer af Fysioterapien Færch Huset

Uddannet fysioterapeut fra VIA Aarhus 2014, og har siden da arbejdet i det private.

Uddannelse

 • Aut. Fysioterapeut i 2014 i Aarhus
 • Cert. GLA:D Ryg og knæ/hofte
 • Instruktør i Naturtræning DGI

I mit virke som fysioterapeut har jeg stor erfaring indenfor behandling af nakke og ryg, men er velbevandret i hele bevægeapparatet. Min efteruddannelse giver mig mulighed for at bruge forskellige former for behandlingsteknikker og træning, så jeg finder den bedste løsning for dig.

Mit udgangspunkt vil altid være det hele menneske, da årsagen til én type af skade kan variere fra person til person, og derfor er afgørende for det individuelle behandlingsforløb.

Efteruddannelse indenfor

 • McKenzie (MDT) Kursus A, B og C McKenzie (MDT) Kursus A, B og C Undersøgelse og behandling af ryg og nakkeproblematikker, samt symptomer som stråler ud i arme og ben.
 • Muskel energi teknik (MET) Kursus 1 og 2 Undersøgelse og behandling af ryg, nakke og hofteproblematikker.
 • Cert. GLA:D behandler Godt Liv med Artrose i Danmark (både hofte/knæ og ryg) Træning til patienter med artrose i hofte og knæ, samt rygproblematikker
 • Fascial Manipulation level 1 A-B En behandlingsform, der påvirker bindevævet, som blandt andet sidder omkring musklerne, og kan skabe stramhed, smerte eller andre symptomer. Kan ofte bruges ved kroniske smertetilstande eller ved symptomer, som kommer og går, og som ikke har et konkret mønster. 
 • Kursus med Jill Cook omhandlende overbelastningsskader i hofte og ben
 • Skulderkursus med Sven Lausen
 • Løbestilsanalyse ved Lars Henrik Larsen
 • DGI Naturtræning

Jeg arbejder med:

Tryg Ryg er for alle med en ryg, som til tider gør ondt ved dagligdagens brug. Holdet består af træning for ryggen og de muskler, som ryggen samarbejder med. Øvelserne vil løbende blive justeret til dit niveau, og der vil være en god blanding af funktionelle øvelser, såvel som øvelser på måtte og i maskiner.

Naturtræning er for dig som hellere vil træne i det fri. Træningen vil typisk være en kombination af gåture og aktive pauser på ruten, hvor der er øvelser som fremmer styrke, kondition og balance. Træning foregår på små hold af max 10 deltagere, der flere hold i løbet af ugen, man kan melde sig på.

Artikel fra Holstebro Dagblad

Artikel fra Holstebro Posten

Erhvervserfaring:

Har arbejdet på klinik i alt min tid som fysioterapeut:
Hos en kiropraktor i Hammel som massør, ved Fussingø Fysioterapi som manuel behandler og hos FysioDanmark i Viborg som trænende fysioterapeut, både inde og udenfor, samt manuel behandler
Og nu siden 2019 hos Fysioterapien Færch Huset, hvor jeg bruger min erfaring som:
Naturtræner i Vestre & Nibsbjerg Plantage med 6 ugentlige hold
Manuelt behandlende fysioterapeut på klinikken
Samt som fysioterapeut med viden om træning til den enkelte, både til dagligdagen og i vores træningssal.
Siden 1. november 2022 har jeg været med medejer sammen med Jeppe.

Private interesser:

Jeg har tre drenge sammen med min kæreste, Line. Vi bor tæt på skovområderne Vestre og Nibsbjerg Plantage, hvilket vi ofte benytter os af, hvad end det er løbetur, gåtur eller hulebygning.

Kontakt Kenneth her: kenneth@fysiofh.dk

Vi tilbyder blandt andet: 

Naturtræning

Stott Pilates

Graviditet og efterfødsel

Slidte knæ og hofter/Glaid

Produkter