Lise Bak Hedegaard

Født: 1975

Aut. Fysioterapeut

 

Uddannelse

  • Uddannet Fysioterapeut ved fysioterapeut uddannelsen i Holstebro 2002

Jeg har efteruddannelse indenfor

  • McKenzie
  • Stott Pilates
  • Skulder (Lisbeth Reisenhus)
  • Vandgymnastik
  • Instruktøruddannelse indenfor fitness/motionscenter
  • Manuel vævsbehandling

Jeg arbejder med:

Her på klinikken arbejder jeg især med skulder, nakke, ryg og fødder (bl.a. vejledning i såler).
Underviser i Stott pilates.
Behandlinger ude af huset bl.a. på virksomheder.

Mine erhvervserfaringer

Har været selvstændig fysioterapeut siden 2012. Inden da arbejdede jeg 10 år i et sundhedscenter, hvor jeg bl.a. varetog individuel træning i motionscenter, holdtræning i varmtvandsbassin/på land, genoptræning og manuel behandling.

Mine private interesser

Gymnastikken har altid fyldt meget i mit liv. Pt. er det som formand i den lokale gymnastikforening, da jeg bliver holdt godt i gang af vores 4 drenge. Når tiden er til det bliver det til en løbetur i skoven og yoga.

Kontakt Lise her: lise@fysiofh.dk

Vi tilbyder blandt andet: 

Naturtræning

Stott Pilates

Graviditet og efterfødsel

Slidte knæ og hofter/Glaid

Produkter