INDIVIDUEL TRÆNING

De fleste tilbagevendende smerter i f.eks. ryg, nakke, skulder eller knæ bliver ofte ikke bedre uden en grundig tilrettelagt træning.
Akut opstået problemer såsom idrætsskader, skiskader eller rygsmerter skal også genoptrænes for at undgå senere problemer.
Det er dog vigtigt, at din træning er skræddersyet og at den udføres med høj kvalitet. Vi har stor erfaring med træning og kan hjælpe dig til en målrettet og effektiv træning som passer præcis til dig og som kan:

–  Hjælpe dig af med smerter og ubalance

–  Forbedre din generelle fysiske form og din præstationsevne

–  Give dig en god kropsholdning og en sund krop på alle måder
Vi arbejder med udgangspunkt i den nyeste viden om træning med fokus på, at din krop skal opbygges alsidigt med f.eks. bevægelighed, styrke, stabilitet og bevægekontrol. Her benytter vi bl.a.træningsformer som;

–  Pilates

–  Funktionel Styrke & Stabilitetstræning

–  Dynamisk Neuromuskulær Stabilisering.
Vi vil altid indlede samarbejdet om din træning med en grundig undersøgelse og samtale med dig, så vi kan målrette din træning 100%. Vi vil derefter udarbejde dit træningsprogram, som du kan lave i klinikkens træningssal, i hjemmet og/eller i dit fitnesscenter. Vi anbefaler derefter at mødes med mellemrum for at tjekke kvaliteten af din udførsel af træningen og udvikle træningen for dig.
Du finder en artikel under emnet GO VIDEN på forsiden omkring træning og slidgigt