Undersøgelse og behandling

Vi er et team med 5 erfarne fysioterapeuter og vores sekretær, som til en hver tid står klar til at hjælpe dig!! Vi lægger vægt på tid til grundig undersøgelse og samtale ved første konsultation, og der bookes derfor 1 time når du kommer første gang. Dette sikrer at der er god tid til undersøgelse, behandling og planlægning af dit videre forløb. Du kan booke online eller kontakte os på telefon eller mail.

Vi er nemmest at træffe mellem kl. 7.45 og 11.45, hvor vores sekretær er på klinikken. Tager vi ikke telefonen kan du indtale en besked, og vi kontakter dig hurtigst muligt. Er der problemer med online booking kan du kontakte os på telefon eller mail, og så hjælper vi med at finde en tid til dig.

Læs mere om os:

Vores værdisæt er nærvær, engagement og medansvar. Så hos os får du en engageret fysioterapeut, som er med dig hele vejen igennem ”det du kommer med”, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig på bedst tænkelig vis.

Vi har et godt og mangeårigt samarbejde med byens læger, og hjælper dig videre ved behov for yderligere undersøgelser og udredning. På klinikken kender vi hinandens styrker og kompetencer, – vi sparer med hinanden, og er ikke ”blege” for at henvise dig til en anden behandler på klinikken, hvis vi mener at den person bedre kan hjælpe dig. Viser det som et fælles ansvar at hjælpe dig videre, og ”komme helt i mål” med det du kommer med.

Hver fysioterapeut har forskellige kurser, kompetencer og arbejdsområder, og vi er specialiseret indenfor de områder vi brænder mest for. Du kan læse om hver fysioterapeut under personale.

Er du i tvivl om hvilken behandler der ”matchter” bedst med dig og dit behov, – hjælper vi dig gerne med at finde den rette behandler til dig.

Vi glæder os til at se hjælpe dig!!!