Lise Bak Hedegaard

LISE BAK HEDEGAARD

Fysioterapeut hos Fysioterapien Færch Huset

 

Personlig information:
Født: 1975

Uddannelse:
Uddannet Fysioterapeut ved fysioterapeut uddannelsen i Holstebro 2002
Cert. STOTT Pilates instruktør

Jeg har efteruddannelse indenfor:
McKenzie
STOTT Pilates
Skulder (Lisbeth Reisenhus)
Vandgymnastik
Instruktøruddannelse indenfor fitness/motionscenter
Manuel vævsbehandling

 

Jeg arbejder med:
Her på klinikken arbejder jeg især med skulder, nakke, ryg og fødder (bl.a. vejledning i såler).
Underviser i Stott pilates.
Behandlinger ude af huset bl.a. på virksomheder.

Mine erhvervserfaringer: 
Har været selvstændig fysioterapeut siden 2012. Inden da arbejdede jeg 10 år i et sundhedscenter, hvor jeg bl.a. varetog individuel træning i motionscenter, holdtræning i varmtvandsbassin/på land, genoptræning og manuel behandling.

Mine private interesser:
Gymnastikken har altid fyldt meget i mit liv. Pt. er det som formand i den lokale gymnastikforening, da jeg bliver holdt godt i gang af vores 4 drenge. Når tiden er til det bliver det til en løbetur i skoven og yoga.

Kontakt Pia her: lise@fysiofh.dk